Відкрита он-лайн лекція на тему:“Ділова кар’єра: поняття, принципи планування і управління”.
24 серпня 2023 року здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання та другого (магістерського) рівня другого року навчання освітньо-професійної програми “Харчові технології” спеціальності 181 – Харчові технології прослухали цікаву он-лайн лекцію на тему:“Ділова кар’єра: поняття, принципи планування і управління”. Лекцію проводила к.т.н., доцент кафедри менеджменту і логістики Навчально-наукового інституту прикладної економіки і менеджменту ім. Г.Е. Вейнштейна Палвашова Ганна Ігорівна.
Під час лекції було розглянуто такі питання: поняття кар’єри, види ділової кар’єри, основні етапи кар’єри, планування кар’єри та ін.
Здобувачам надані корисні поради стосовно майбутнього працевлаштування, побудови успішної кар’єри в майбутньому.