Залік з виробничої практики здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня третього року денної форми навчання освітньо-професійної програми «Харчові технології» спеціальності 181 Харчові технології
Відповідно до Наказу ХДАЕУ № 56/ст від 13.04.2023 року з 22 травня 2023 року по 16 червня 2023 року, було проведено виробничу практику для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня третього року денної форми навчання освітньо-професійної програми «Харчові технології» спеціальності 181 Харчові технології біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету.
Відповідно до програми виробничої практики основними завданнями було:
1) підготовка фахівців, які спроможні вирішувати виробничі завдання в сучасних ринкових умовах і володіти прийомами і методами, що є складовими новітніх технологій;
2) набуття навичок:
- прийняття самостійних рішень, виходячи із конкретної виробничої ситуації;
- співпраці з трудовим колективом;
- відповідної робітничої професії.
22 червня 2023 року відбувся залік з виробничої практики, у складі комісії були доценти кафедри інженерії харчового виробництва Оксана ДЗЮНДЗЯ, Ірина РЯПОЛОВА та Ніна РЕЗВИХ, яким здобувачі освіти надали оформлені згідно вимог програми звіти та ґрунтовно відповідали на поставлені питання.