ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології»

Відповідно до стандарту вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» нормативною формою атестації здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання є захист кваліфікаційних робіт.

Згідно наказу по ХДАЕУ № 195/КП від 30 травня 2023 призначено Екзаменаційну комісію у складі:

ШЕВЧЕНКО Віктор Юрійович – голова Екзаменаційної комісії, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри водних біоресурсів та аквакультури ХДАЕУ;

СУМСЬКА Ольга Петрівна – заступник голови Екзаменаційної комісії, кандидат технічних наук, доцент кафедри інженерії харчового виробництва ХДАЕУ;

РЕЗВИХ Ніна Ігорівна – член Екзаменаційної комісії, кандидат технічних наук, доцент кафедри інженерії харчового виробництва ХДАЕУ;

Робота Екзаменаційної комісії відбулася 22.06.2023 о 10:00 год. у форматі онлайн (Zoom).

Здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» продемонстрували глибокі теоретичні знання і практичні навички. В цілому теми кваліфікаційних робіт представлені актуальною проблематикою, які можуть бути використанні як у виробничих умовах, так і в подальших дослідженнях.

Дякуємо голові Екзаменаційної комісії Шевченку В.Ю. та членам комісії за позитивну оцінку теоретичних і практичних знань здобувачів освіти, а випускникам бажаємо успіхів та чекаємо у магістратурі.