ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Залік навчальної практики здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня другого року навчання денної форми навчання освітньо-професійної програми «Харчові технології» спеціальності 181 Харчові технології

Відповідно до Наказу ХДАЕУ № № 57/ст від 13.04.2023 року з 5 червня 2023 року по 16 червня 2023 року, було проведено навчальну практику для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня другого року денної форми навчання освітньо-професійної програми «Харчові технології» спеціальності 181 Харчові технології біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Відповідно до програми навчальної практики основними завданнями було:

  • ознайомлення здобувачів з особливостями підготовки фахівців у галузі технологій продуктів бродіння;
  • тенденціями світового ринку у їх виробництві та реалізації;
  • підприємствами бродильної промисловості, розташованими в Україні;
  • ознайомлення здобувачів з особливостями підготовки фахівців у галузі технологій виробництва рослинних жирів, олій та жирозамінників з різних видів сировини та продуктів її переробки, перспективного майбутнього працевлаштування для роботи за фахом.

19 червня 2023 року відбувся залік з навчальної практики, у складі комісії були доценти кафедри інженерії харчового виробництва  Наталя НОВІКОВА та Ніна РЄЗВИХ, яким здобувачі освіти надали оформлені згідно вимог програми доповіді та ґрунтовно відповідали на поставлені питання.