Захист звітів з виробничої (науково-дослідної) практики здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання освітньо-професійної програми Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології
15 червня 2023 року в онлайн форматі відбувся захист звітів з виробничої (науково-дослідної) практики здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання освітньо-професійної програми Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології, яка відбулася згідно графіку освітнього процесу.
В присутності членів комісії (к.т.н., доц. Дзюндзі О.В., к.с.г.н., доц. Ряполової І.О., к.т.н., доц. Резвих Н.І. ) здобувачі презентували результати своїх наукових досліджень, які отримали під час проходження виробничої (науково-дослідної) практики.
Необхідно зазначити, що основною метою виробничої (науково-дослідної) практики є підготовка майбутніх фахівців, закріплення набутих знань з фундаментальних, професійно - орієнтованих дисциплін і дисциплін вільного вибору з поглибленням гуманітарної та фундаментальної підготовки. Тож під час захисту звітів з виробничої (науково-дослідної) практики здобувачі демонстрували високий рівень оволодіння системою професійних умінь і навичок та первинним досвідом професійної діяльності.
Під час захисту звітів, членами комісії від здобувачів були отримані кваліфіковані відповіді на поставлені питання.