Проведення онлайн-зустрічі з охорони праці перед початком виробничої практики здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 3 року навчання спеціальності 181 Харчові технології.
17 травня 2023 року відбулась онлайн-зустріч перед проходженням виробничої практики здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 3 року навчання спеціальності 181 Харчові технології біолого-технологічного факультету ХДАЕУ, яка згідно з робочим навчальним планом та графіком освітнього процесу на 2022/2023 навчальний рік відбуватиметься з 22 травня 2023 року по 16 червня 2023 року.
Інструктаж з охорони праці та техніки безпеки провела доцент кафедри рослинництва та агроінженерії РЕВТЬО Олеся Ярославівна.