ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Онлайн-консультації з практичної підготовки для здобувачів спеціальностей 181 Харчові технології, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

29 квітня 2023 року відбулась онлайн-консультація перед проходженням виробничої (науково-дослідної) практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальностей 181 Харчові технології та 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва біолого-технологічного факультету ХДАЕУ, яка згідно з робочим навчальним планом та графіком освітнього процесу на 2022/2023 навчальний рік відбуватиметься з 01 травня 2023 року по 09 червня 2023 року.

Інструктаж з охорони праці та техніки безпеки провела доцент кафедри рослинництва та агроінженерії РЕВТЬО Олеся Ярославівна.