Відкрита лекція на тему: «Білки. Будова, властивості, перетворення у харчових процесах»
24.04.2023 р. д.т.н., доцентом кафедри інженерії харчового виробництва біолого-технологічного факультету Ольгою ГОРАЧ на платформі Zoom було проведено відкриту лекцію з навчальної дисципліни: «Теоретичні основи технології харчових виробництв» на тему: «Білки. Будова, властивості, перетворення у харчових процесах» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 2 року навчання 4 групи спеціальності 181 «Харчові технології». Лекторка доповідала матеріал на високому професійному рівні викладання у межах тематичного плану та заявленого часу. Лекція була чітко поділена та структурована із використанням презентації. Студенти брали активну участь в обговорені питань. Така жвавість та активна участь студентів на лекції безумовно підтверджує якість наданого матеріалу.