Гостьова лекція для здобувачів спеціальності Готельно-ресторанна справа та Туризм
Забезпечення високої якості освіти – пріоритет сучасних вишів, що реалізується за умови ефективної комбінації теоретичного та практичного навчання, процесингу реального досвіду прийняття управлінських рішень, співпраці з представниками бізнесу, однією з форм якої є справжні каталізатори професійної цікавості – гостьові лекції.
17 квітня 2023 року на базі платформи Zoom відбулася гостьова лекція фуд-райтерки та експертки з маркетингових комунікацій в ресторанному бізнесі Марії Банько.
Майбутні фахівці індустрії гостинності дізналися, де шукати тренд-буки, бізнес-прогнози та як їх осмислювати критично, як формується додана вартість у сучасних ланцюгах поставок та специфіку бізнес-процесів (наприклад, від лабораторного мʼяса – до доставки їжі), як реалізується соціальна відповідальність бізнесу та як працюють тренди в українському локальному контексті.
Навчальний матеріал доповнювався цікавою, змістовною мультимедійною презентацією, яка побудована за принципом образно-графічного запам’ятовування, що сприяє формуванню необхідних фахових компетентностей для майбутньої професійної діяльності.
Загалом лекція була насиченою та викликала жвавий інтерес у слухачів, які задавали питання, висловлювали власну думку, формували лаконічні обгрунтовані висновки. Активність здобувачів вищої освіти, їхня зацікавленість у таких зустрічах мотивує колектив кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов розвивати практику проведення гостьових лекцій.