Гостьова лекція для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм»
Чи знаєте Ви, як формуються тренди в ресторанному бізнесі? Де шукати тренд-буки, бізнес-прогнози та як їх осмислювати критично.
Про це та багато про що ми будемо говорити та дискутувати разом з менторкою, журналісткою, фуд-райтером, експертом з маркетингових комунікацій в ресторанному бізнесі, дослідницю їжі, авторкою гастрономічного блогу «Айва» - Марією Банько. Готуй питання! Адже буде багато нової та цікавої інформації саме для тебе.
- Де? У Херсонському-державному аграрно-економічному університеті
- Коли? 17 квітня 2023р. о 10.00 год.
- Як знайти? За посиланням нижче
Катерина Нікітенко приглашает вас на запланированную конференцию: Zoom.
Тема: Гостьова лекція «Як формуються тренди в ресторанному бізнесі"
Время: 17 апр. 2023 10:00 AM Киев
Подключиться к конференции Zoom
https://us04web.zoom.us/j/4473085308?pwd=WTRxWVpVbjVpOEpQNklPMFFxems4Zz09
Идентификатор конференции: 447 308 5308
Код доступа: 999