Проходження онлайн-курсів на унікальній освітній платформі української агробізнес-спільноти AgriAcademy
11.03.2023 р. доцент кафедри інженерії харчового виробництва Ольга ГОРАЧ на унікальній освітній платформі української агробізнес-спільноти AgriAcademy взяла участь в онлайн-курсі «Покращення виробництва продуктів харчування за допомогою сільськогосподарських технологій та рослинних біотехнологій», який було розроблено Університетом Кембриджа у партнерстві з «Універсидад Аутонома» міста Мадрид, Іспанською національною дослідницькою радою (CSIC), компаніями «Koppert Biological Systems», «John Deere» та «Herbstreith & Fox» за участі Центру Джона Іннеса, у місті Норвіч, Великобританія. Викладачами курсу «EIT Food» були: професор Крістобаль Уауї з Центру Джона Іннеса, доктор Томас Енгель з компанії «Джон Дір» (John Deere) та професор Луїс Васкес з Універсидад Аутонома міста Мадрид. Прийняла участь в онлайн-курсі «Сучасні технології заморожування ягід», який було розроблено Асоціацією «Ягідництво України», лектором курсу була Ірина Кухтіна. Також пройшла онлайн-курс на освітній платформі AgriAcademy на тему: «Дізнайтеся, як фермери досягають сталого виробництва продуктів харчування», розроблений EIT Food – провідною харчовою ініціативою в Європі, яка працює над тим, щоб зробити харчову систему більш стійкою, здоровою та надійною, Університетом Редінга, а також Європейським інститутом інновацій і технологій (EIT). Лекторами виступили: Симона Грассо, старший науковий співробітник Школи сільського господарства, політики та розвитку Університету Редінга; Дімітріос Парафорос, доцент Інституту сільськогосподарської інженерії Університету Гогенхайма; Томас Енгель, менеджер із стратегії технологічних інновацій у Європейському центрі технологічних інновацій John Deere у Німеччині; Дімітріос Аргіропулос, асистент професора з інженерії біосистем; Маркус Кнапп, менеджер із знань у відділі науково-дослідної ентомології Koppert Biological Systems. В результаті участі було отримано сертифікати на освітній платформі української агробізнес-спільноти AgriAcademy.