Участь в онлайн - курсах доцента Ніни РЕЗВИХ на унікальній освітній платформі української агробізнес-спільноти AgriAcademy
06.03.2023 доцент кафедри інженерії харчового виробництва Ніна РЕЗВИХ на унікальній освітній платформі української агробізнес-спільноти AgriAcademy взяла участь в онлайн - курсах «Сучасні технології заморожування ягід», який було розроблено Асоціацією «Ягідництво України». Лектором курсу була Ірина Кухтіна, яка ознайомила слухачів зі cвітовим ринком заморожених ягід, технологічним процесом їх заморожування, технологічним обладнанням, а також розглянули питаннями специфікації, якості та харчової безпеки.
Другий курс «Удосконалення виробництва продуктів харчування за допомогою агротехнологій та біотехнологій рослин» було розроблено Університетом Кембриджа у партнерстві з «Універсидад Аутонома». Викладачами курсу були професор Крістобаль Уауї з Центру Джона Іннеса, доктор Томас Енгель з компанії «Джон Дір» (John Deere) та професор Луїс Васкес з Універсидад Аутонома міста Мадрид, які ознайомили аудиторію зі сферою інновацій у виробництві продуктів харчування. Дізналися, яку роль наука й технології вже відіграють у кожній із цих сфер.
Автор: к.с.г.н., доцент Наталя НОВІКОВА