Виробнича практика як складова підготовки магістрів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
16 січня 2023 року на кафедрі готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов економічного факультету ХДАЕУ відбулася настановча онлайн-конференція щодо проходження комплексної виробничої практики з фаху для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня 1 року навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.
Керівники практики ознайомили здобувачів з особливостями цьогорічної практичної підготовки, з програмою комплексної виробничої практики з фаху, вимогами щодо оформлення звітної документації тощо.
В.о. завідувача кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Катерина Нікітенко наголосила на тому, що практична підготовка є обов’язковою складовою підготовки магістрів і буде сприяти їх швидкій адаптації до сучасних умов діяльності закладів готельно-ресторанного господарства після закінчення університету.
Здобувачі переглянули приклади оформлення звітів з практики та ознайомилися з досвідом проходження практичної підготовки здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм у 2021-2022 навчальному році.
Автор: Вікторія Дуга – старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов, керівник практики від кафедри