Відкрита лекція з навчальної дисципліни: «Технологічне обладнання харчової промисловості»
30.09.2022 р. д.т.н., доцентом кафедри інженерії харчового виробництва Горач О.О. на платформі Zoom було проведено відкриту лекцію з навчальної дисципліни: «Технологічне обладнання харчової промисловості» на тему: «Обладнання для зберігання сировини» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 4 року навчання 3 групи спеціальності 181 «Харчові технології». Лекторка доповідала матеріал на високому професійному рівні викладання, у межах тематичного плану та заявленого часу. Лекція була чітко поділена та структурована із використанням презентації. Студенти брали активну участь в обговорені питань. Така жвавість та активна участь студентів на лекції безумовно підтверджує якість поданого матеріалу.
<p <p