Стажування студентів спеціальності 181 "Харчові технології" за кордоном
Не зважаючи на не просту ситутацію в Україні, студенти спеціальності 181 "Харчові технології" ХДАЕУ перебуваючи за кордоном не лише продовжуть навчатися та вдосконалювати свої компетентності, але дають можливість своїм однокурсникам, які залишилися в Україні, ознайомитися із функціонуванням закладів ресторанного господарства. Анастасія Гусар, студентка 3 курсу розповіла про заклад в Чеській Республіці "Dělnický dům v Odrách". Це великий заклад, який поєднує в собі ресторан, готель та будинок культури. Вона повідомила, що на кухні працюють дві зміни, кожна має свого шефа, меню складають обидва шефи та відповідальний пан по кухні. На відео представлені найпопулярніші види їжі, це: Česnečka (суп з часником), Guláš (гуляш), Gulašova polevka (національний гуляшовий суп), Vepřový vrabec s rýží ( свинина з рисом). Також присутні найпопулярніші види пива: Velkopopovický Kozel, Pilsner Urquell, Birell, Radegast та інші.
Дякуємо, Анастасії за цікаву екскурсію та корисну інформацію.