Захист звітів з виробничої практики здобувачів вищої освіти спеціальності 181- Харчові технології
Захист звітів з виробничої практики здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня третього року навчання денної форми освітньо-професійної програми «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» біолого-технологічного факультету відбувся в дистанційній формі. Комісія у складі викладачів кафедри інженерії харчового виробництва, а саме: к.с.г.н., доцента Ряполової І.О., к.т.н., доцента Дзюндзі О.В., к.т.н., доцента Резвих Н.І. отримала позитивні враження, адже кожен із студентів продемонстрував свою відповідальність, сумлінність та прагнення до вдосконалення.
У результаті обговорення звітів майбутні фахівці продемонстрували високий рівень теоретичних знань.Здобувачі відповідали на питання членів комісії та висловлювали свої пропозиції щодо організації виробництва і переробки сировини на харчову продукцію, впровадження інноваційних технологій спрямованих на оптимізацію виробництва та використання ресурсозберігаючих технологій, творчого аналізу і оцінки виробничої діяльності підприємства і його виробничих підрозділів.
Вітаємо наших студентів із успішним захистом виробничої практики! Дякуємо за цікаві, насичені емоціями доповіді.