Проведення консультацій до курсових робіт в період дії воєнного стану для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології»
Виконання курсових робіт, являється обов’язковою компонентою виконання навчального плану для здобувачів вищої освіти, яка дає можливість узагальнити та поглибити свої знання з начальної дисипліни.
Доцент кафедри інженерії харчового виробництва ХДАЕУ Рєзвих Н.І. провела консультації, щодо виконання курсових робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання із фахових навчальних дисциплін: «Процеси та апарати харчових виробництв» та «Технологія води та водопостачання», з використанням дистанційних технологій, а саме системи ZOOM відповідно до графіку освітнього процесу 2021-2022 навчального року. Тематика курсових робіт обрана здобувачами тісно пов’язана з практичними потребами спеціальності 181 Харчові технології.
Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня другого року навчання д.т.н., доцент Горач О.О. провела консультацію до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Теоретичні основи технології харчових виробництв», ознайомила здобувачів з вимогами до написання роботи, обов’язовими розділами та етапністю виконання роботи.
Автори: д.т.н., доцент Горач О.О., к.т.н., доцент Рєзвих Н.І.