ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ГУРТКА «ТЕХНОЛОГ» НА ТЕМУ «ВИГОТОВЛЕННЯ ЦИБУЛЕВОГО КОНФІТЮРУ В ЛАБОРАТОРНИХ УМОВАХ»
Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції було присвячене виготовленню цибулевого конфітюру в умовах лабораторного комплексу кафедри.
Робота проводилась здобувачем першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 3-го року навчання спеціальності 201 Агрономія Дарією Ковтун під керівництвом доцента Геннадія Каращука.
Для розширення знань про сировину, яка використовувалась для конфітюру здобувачем першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 4-го року навчання спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва Глібом Лазарєвим було підготовлено доповідь під керівництвом старшого викладача кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції Світлани Ушакової про вирощування цибулі ріпчастої, а також особливості зберігання та використання цибулин у переробній галузі. Доповідь презентована на офіційній сторінці гуртка в Instagram.
Автори: керівники гуртка: доцент Каращук Г.В., старший викладач Ушакова С.В.(19.01.2022)