ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальностей 181 «Харчові технології» та 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» біолого-технологічного факульте

21-24 грудня 2021 року на біолого-технологічному факультеті Херсонського державного аграрно-економічного університету відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальностей 181 «Харчові технології» та 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

Головою екзаменаційної комісії спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» призначено консультанта приватного-орендного кооперативу «Зоря» Херсонської області, кандидата с.-г. наук, доцента Миронова Віктора Гавриловича.

Члени екзаменаційної комісії:

Соболь Ольга Михайлівна - заступник голови екзаменаційної комісії, кандидат сільськогосподарських наук, доцент;

Балабанова Ірина Олександрівна - декан факультету, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції;

Пелих Наталія Леонідівна - завідувач кафедри ветеринарії, гігієни та розведення тварин ім. В.П. Коваленка,  кандидат сільськогосподарських наук, доцент;

Пелих Віктор Григорович - завідувач кафедрою технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції, доктор сільськогосподарських наук, професор, академік НААН;

Секретар екзаменаційної комісії: Ференс Тетяна Олексіївна.

 

Головою екзаменаційної комісії спеціальності 181 «Харчові технології» призначено кандидата технічних наук, асистента кафедри харчових технологій Херсонського національного технічного університету.

Члени екзаменаційної комісії:

Новікова Наталія Володимирівна - заступник голови екзаменаційної комісії, завідувач кафедри інженерії харчового виробництва, кандидат сільськогосподарських наук, доцент;

Горач Ольга Олексіївна - кандидат технічних наук, доцент кафедри інженерії харчового виробництва;

Дзюндзя Оксана Валентинівна - кандидат технічних наук, доцент кафедри інженерії харчового виробництва;

Чернишов Ігор В’ячеславович - кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції;

Секретар екзаменаційної комісії: Ференс Тетяна Олексіївна.

 

Дякуємо нашим здобувачам за змістові доповіді та запрошуємо на навчання за третім (освітньо-науковим) рівнем!

Автор:  Кривий В.В. Прес-центр БТФ (24.12.2021)