Захист кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальностей 181 «Харчові технології» та 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» біолого-технологічного факульте
21-24 грудня 2021 року на біолого-технологічному факультеті Херсонського державного аграрно-економічного університету відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальностей 181 «Харчові технології» та 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Головою екзаменаційної комісії спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» призначено консультанта приватного-орендного кооперативу «Зоря» Херсонської області, кандидата с.-г. наук, доцента Миронова Віктора Гавриловича.
Члени екзаменаційної комісії:
Соболь Ольга Михайлівна - заступник голови екзаменаційної комісії, кандидат сільськогосподарських наук, доцент;
Балабанова Ірина Олександрівна - декан факультету, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції;
Пелих Наталія Леонідівна - завідувач кафедри ветеринарії, гігієни та розведення тварин ім. В.П. Коваленка, кандидат сільськогосподарських наук, доцент;
Пелих Віктор Григорович - завідувач кафедрою технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції, доктор сільськогосподарських наук, професор, академік НААН;
Секретар екзаменаційної комісії: Ференс Тетяна Олексіївна.
Головою екзаменаційної комісії спеціальності 181 «Харчові технології» призначено кандидата технічних наук, асистента кафедри харчових технологій Херсонського національного технічного університету.
Члени екзаменаційної комісії:
Новікова Наталія Володимирівна - заступник голови екзаменаційної комісії, завідувач кафедри інженерії харчового виробництва, кандидат сільськогосподарських наук, доцент;
Горач Ольга Олексіївна - кандидат технічних наук, доцент кафедри інженерії харчового виробництва;
Дзюндзя Оксана Валентинівна - кандидат технічних наук, доцент кафедри інженерії харчового виробництва;
Чернишов Ігор В’ячеславович - кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції;
Секретар екзаменаційної комісії: Ференс Тетяна Олексіївна.
Дякуємо нашим здобувачам за змістові доповіді та запрошуємо на навчання за третім (освітньо-науковим) рівнем!
Автор: Кривий В.В. Прес-центр БТФ (24.12.2021)