Добробут тварин - важлива складова виробництва продукції тваринництва
Для здобувачів вищої освіти першого та другого року навчання спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ступеню молодший бакалавр та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», у рамках академічної мобільності 25 листопада 2021 року відбулась лекція старшого наукового співробітника лабораторії відтворення с.-г. тварин Інституту тваринництва степових районів ім. М.Ф. Іванова "Асканія-Нова» - Національного селекційно-генетичного центру з вівчарства Жулінської Оксани Семенівни на тему: Добробут тварин. Вівчарство.
Лектор наголосила:
- на біологічному розумінні поняття добробут, його вплив на кінцеву продуктивність овець;
- практичному значенні індивідуального підходу до тварин;
- фізіологічній оцінці стану тварин;
- світовому досвіді;
- використання у практичній роботі в умовах ДП ДГ «Асканія-Нова».
Після завершення лекції студенти поставили ряд цікавих питань, у тому числі із власного досвіду та отримали вичерпні відповіді.
Щиро дякуємо пані ЖУЛІНСЬКІЙ Оксані Семенівні за цікаву та практичну лекцію, впевненні у продовженні плідної співпраці.
Автор: доцент Папакіна Н.С. (26.11.2021)