Діяльність наукового гуртка "Харчовик-науковець"
Виконання завдань дослідницького характеру – пріоритет роботи гуртка "Харчовик-науковець" кафедри інженерії харчового виробництва. Науково-дослідницька робота є природнім продовженням і поглибленням навчального процесу шляхом вивчення певних конкретних тем і проблем, що сприяє розвитку наукового мислення, потреби в інтелектуальному становленні, саморозвитку та самовихованні.
Встановити відповідність м'ясної сировини при розробці рецептури м'ясорослинних консервів нормативним документам за органолептичними, фізикохімічними та мікробіологічними показниками є метою наукової роботи здобувача ступеня магістра – Святослава Верешко. Наукове керівництво роботою Святослава здійснює к.с.-г.н., доцент Ірина Ряполова. Члени наукового гуртка з керівником активно обговорили тему дослідження Святослава Верешко, Тема актуальна і має практичне значення, результати дослідження містять елементи наукової новизни. Особливий інтерес гуртківців викликали питання забезпечення сучасних вимог до якості і безпечності м'ясних та м'ясорослинних консервів. Гурток "Харчовик-науковець" бажає Святославу Верешко успішного захисту наукової роботи.
Автор: В.о. завідувача кафедри інженерії харчового виробництва Наталя Новікова (12.11.2021)