Продовження серії майстер-класів від ресторану «Барін»
Закінчилися травневі свята, попереду літні сонячні дні, практика та канікули. Але сьогодні у рамках дуального навчання здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» Херсонського державного аграрно-економічного університету бути учасниками майстер-класу з розробки баранячої туші, а також приготування таких м’ясних страв, як яловичина з картопляними зразами, люлі кебабу у лаваші з болгарським перцем та томатами, а також обсмажені пельмені з кролячою начинкою.
Здобувачам запам’яталася дружня атмосфера під час проведення майстер-класу, супроводжуючі практичні коментарі від бренд-шефа Максима Чуприни та неймовірні смак та дизайн страв, виготовлених ним під час майстер-класу.
Автор: Шинкарук М.В. (28.05.2021)