Майстер-клас для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від шефа ресторану «Barin»
У межах реалізації Меморандуму між Херсонським державним аграрно-економічним університетом і рестораном «Barin» здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали майстер-клас від шефа закладу Максима Чуприни. Сьогоднішньою темою була баранина та страви з неї.
Відкрита кухня ресторану, який славиться своїми авторськими стравами, дала змогу спостерігати за процесом приготування, відчувати аромат інгредієнтів, соусів і прянощів, які їх доповнюють.
Здобувачі отримали інформацію про особливості вибору м’яса, асортимент страв із баранини й ознайомилися зі секретами їх приготування.
Ну і який же майстер-клас в закладі ресторанного господарства без смачної дегустації?! Пельмені з баранини, смажені у фритюрі, фірмова баранина, що подається з дерунами, кебаб із сиром і лавашем – все дуже смачне та приготоване з продукції, вирощеної на власній фермі.
Закінчили захід емоційним обговоренням, приємним доповненням якого стала релаксація на затишному подвір’ї ресторану.
Дякуємо керівництву закладу – адміністратору Юлії – і гостинному персоналу за можливість навчатись у професіоналів та отримати новий досвід!
Автор: старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Дуга В.О. (28.05.2021)