Майбутні ресторатори та готеляри створили сучасний простір для спілкування в День відкритих дверей
День відкритих дверей в АГРАРНО-ЕКОНОМІЧНОМУ добіг кінця, але приємний післясмак залишився. Задоволені згуртованою роботою творчих, креативних здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Наслідуючи сучасні тренди в межах практикуму з дисципліни «Сервіс і дизайн», вони створили такий собі простір (острівець) спокою – комфортну лаунж-зону для гостей заходу.
В атмосфері легкості та гармонії можна було познайомитися, відновити сили, приємно провести час, довше поспілкуватися один з одним.
Lounge-zone виявилася дійсно душевним місцем відпочинку та локацією для романтичних світлин, а робота над її створенням – дієвим способом побудови ефективних взаємовідносин у студентській групі.
Автор: старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Дуга В.О. (17.05.2021)