Лекція для здобувачів спеціальності «Харчові технології» від польського викладача кафедри інженерії харчового виробництва
28 квітня 2021 року в рамках міжнародної співпраці на кафедрі інженерії харчового виробництва Херсонського державного аграрно-економічного університету відбулась онлайн-зустріч із польским викладачем dr inż. Olena Stryhunivska (AGH University of Science and Technolog, Poland), яка провела лекцію на тему: «Інтеграція 3D-візуалізації з методами проектування виробничих процесів харчових виробництв», для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти, спеціальності 181 «Харчові технології».
Пані Олена має великий досвід в проєктуванні різноманітних підприємств, серед її робіт є готельно-ресторанні комплекси, льодові арени, торговельні мережі, та підприємства харчової промисловості.
Пані лекторка розповіла про еволюцію змін підходів у проєктуванні, про свою методику проектування і перепроектування підприємств харчування. Розкрила секрети унікальної методики «OLESTR», яка дозволяє поєднати синергічне планування та практичні підходи.
Лекція була цікавою і інформативною, здобувачі були зацікавленими в продовженні співпраці та задавали багато питань на які отримали ґрунтовні відповіді.
Автори: доцент Новікова Н.В., Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (29.04.2021)