День практичної підготовки в ресторані сучасної української кухні «Пан Атаман». Вивчаємо особливості просування послуг закладом ресторанного господарства напередодні свят
Наближається світле свято Великодня! Його неможливо уявити без духмяних пасок, щедрого столу та смачних страв! Тож здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в межах реалізації Меморандуму між ХДАЕУ і рестораном сучасної української кухні «Пан Атаман» розпочали день практичної підготовки з вивчення особливостей просування послуг закладом ресторанного господарства напередодні свят.
Ознайомилися з правилами прийому онлайн замовлень і процесом доставки страв додому, адже карантин вніс свої корективи в діяльність закладів харчування. З особливим захопленням прикрасили зали, оздобили й наповнили Великодні кошики – все для того, щоби передсвяткові приготування для гостей і партнерів закладу були легкими, радісними та приємними!
Автор: старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Дуга В.О. (29.04.2021)