Весна – час для експериментів! Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» беруть участь у фотопроекті #ЕкофрендліБутиМодно#Весна
Запаморочливі пахощі квітучих дерев, гіацинтів, свіжість зеленої трави і неймовірне відчуття магії в повітрі. Теплі весняні промінці, зворушлива ніжність природи, яка прокидається від тривалого сну... Нестримно хочеться вибратися на природу й влаштувати невеличкий пікнік.
Так, здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» ХДАЕУ на запрошення команди ecoquality.ua в рамках дисципліни «Сервіс і дизайн» взяли участь у пілотному фотопроекті #ЕкофрендліБутиМодно#Весна. Локацією для проведення фотозйомки було обрано місцевий ботанічний сад.
Майбутні ресторатори та готельєри практикували свої вміння в організації та оформленні пікнікової зони. Розпочали з ретельної підготовки реквізиту: плетених кошиків для фруктів, красивого посуду, пледів і серветок, книг та наборів для творчості.
А далі справа вже була за духмяною випічкою, канапками і фруктами. Винний столик естетично вивершили різними сортами сиру й горіхів, які гармонійно поєдналися з виноградом, полуницею та медом.
Важливу справу зробив і захід сонця, який ще називають «золотою годиною» для якісних світлин, а також природа, адже на тлі ніжно-рожевих дерев, зелені та квітучих кульбаб неможливо довго залишатися штивним – поступово розпружуєшся, розкриваєшся, а світлини виходять живими, природними, щирими...Гарний був день!
Ловила вечірні промені у кадрах Аліна Куліш. Оформлення пікнікової зони – Ліза Яковлева та Альона Клішина.
Автор: старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Дуга В.О. (26.04.2021)