Робота студентського наукового гуртка «Технолог» в період карантину
На минулому тижні робота студентського наукового гуртка «Технолог» кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції проводилась в режимі он-лайн із презентацією доповідей в інтернет-додатку Instagram.
Здобувачі вищої освіти спеціальностей 201 Агрономія та 204 ТВППТ: Ковтун Дар’я, Іванова Єлизавета та Петренко Ірина – надіслали свої наукові доповіді у зручному, в умовах дистанційної роботи, форматі. Презентації були розміщені для обговорення на публічній сторінці гуртка в Instagram.
Тематика робіт стосувалася особливостей сирних продуктів з комбінованим складом сировини, технології м’ясних виробів, а також енергозберігаючих технологій у свинарстві.
Ведеться подальша робота гуртківців над науковими доповідями та проводиться підготовка до публікації тез на Всеукраїнській студентській конференції та у науковому виданні університету.
Автор: Ушакова Світлана (20.04.2021)