Майстер-клас з приготування яловичого стейка
З дотриманням карантинних заходів 13 квітня відбулося засідання наукового гуртка «Харчовик - науковець» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» Херсонського державного аграрно-економічного університету в умовах кафе Felicita.
У виробничих умовах стейкхолдером Давидом Гогітидзе було ознайомлено здобувачів із технологією приготування м’яса та овочів на грилі, а також розкрито секрети підбору спецій та прянощів до різних видів м’ясної сировини. Здобувачі вищої освіти набули нових знань та навичок і висловлюють вдячність керівництву закладу за приділений час, увагу та професійність.
Автор: доцент Новікова Н.В., Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (19.04.2021)