Продовження серії майстер-класів від ресторану «Пан Атаман»
З метою впровадження дуальної освіти для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів спеціальності «Харчові технології» Херсонського державного аграрно-економічного університету на початку квітня розпочалися тренінги та майстер-класи на базі ресторану української кухні «Пан Атаман» від бренд-шефа Івана ЦУРІКОВА.
Під час проведення першого майстер-класу здобувачі мали можливість ознайомитися з технологією розробки та фаршування риби, навчилися професійно презентувати вишукані страви і дізналися секрети професійної кухні. Студенти здобули неоціненний практичний досвід, та висловлюють вдячність керівництву ресторанного закладу за приділений час, увагу та професійність.
Автор: доцент Новікова Н.В., Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (07.04.2021)