Майстер-клас від стейкхолдерів – професійної команди ресторану «Пан Атаман» – для здобувачів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм»
Щедрим на нові знайомства та приємні враження видався другий день тижня для здобувачів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм» економічного факультету АГРАРНО-ЕКОНОМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ.
Привітний персонал ресторану сучасної української кухні «Пан Атаман» гостинно зустрів охочих до фахового вдосконалення юнаків і дівчат. У рамках виконання положень Меморандуму про співпрацю Херсонського державного аграрно-економічного університету та ресторану «Пан Атаман» для здобувачів 1-3 року навчання було проведено ознайомчу екскурсію закладом і майстер-клас від професійної команди ресторану.
Було продемонстровано просторі світлі зали, затишну терасу ресторану, акцентовано увагу на їх оформленні та стилізації з національним колоритом, який гармонійно пасує інтер’єрові сучасних приміщень.
Директор ресторану Юлія Колесніченко поділилися з майбутніми фахівцями професійними секретами та тонкощами ресторанного бізнесу. Управляючий закладу Дмитро ознайомив здобувачів із основними етапами зустрічі гостей, прийомами сервірування столу та технологічним процесом обслуговування різних груп відвідувачів.
Менеджер персоналу Анастасія Крамаренко зосередила увагу на особливостях поведінки, розвитку особистісних якостей, формуванні навичок персоналу, який є головним елементом конкурентоспроможного бізнесу.
Здобувачів напрочуд зацікавила інформація про різні відзнаки закладу та особистий здобуток бренд-шефа ресторану Івана Цурiкова у проекті з відродження історичної автентичної кухні Півдня України, а також про створення безпечного середовища для персоналу та гостей під час карантинних обмежень.
Обмінювалися враженнями про зустріч під час смакування фірмового наполеону від «Пана Атамана» та обліпихового чаю.
Щиро дякуємо директору ресторану Юлії Колесніченко за організацію надзвичайно змістовного заходу та можливість відвідання закладу ресторанного господарства з метою професійного становлення!
Автор – старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Дуга В.О. (31.03.2021)