Професійний майстер-клас на виїзному занятті
Дуже важливо обрати такий заклад або підприємство досягнення яких буде спонукати на отримання теоретичних знань і практичних навичок, а в подальшому до кар’єрного зростання.
30 березня 2021 року завдяки сприянню стейкхолдерів Херсонського державного аграрно-економічного університету, представників ресторанного бізнесу здобувачі вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» біолого-технологічного факультету мали можливість ознайомитися з провідним рестораном української кухні України - «Пан Атаман».
Для здобувачів першого та другого року навчання - це перше знайомство з національним колоритом закладу та зі справжнім смаком щедрої Української кухні, а для студентів третього року навчання та магістрів - це місце майбутньої практичної підготовки та подальшого працевлаштування.
Молоді було цікаво все, що відбувається у закладі: хто є постачальником сировини, продуктів і яким способом вона надходить, як продукція зберігається, чи дотримується товарне сусідство, як відбувається процес приготування страв, чи готують їжу безпосередньо після замовлення, чи це робиться заздалегідь? На всі ці питання із задоволенням відповідали керівник закладу Юлія КОЛІСНІЧЕНКО, бренд - шеф Іван ЦУРІКОВ та персонал ресторану.
У здобувачів залишились неймовірні враження від побаченого і спілкування з професіоналами своєї справи, а також відбулося обговорення планів на майбутнє.
Висловлюємо щиру подяку керівництву ресторану «Пан Атаман» і всім дотичним за співпрацю, отримані знання та враження!
Автори: доцент Ряполова І.О., Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (31.03.2021)