ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч стейкхолдера зі здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології»

Харчова промисловість це антикризова галузь економіки України. Від роботи технологів залежить здоров’я нації. Реалії сьогоднішнього часу вимагають тісної співпраці закладів вищої освіти з виробниками.

 

25 березня 2021 року у Херсонському державному аграрно - економічному університеті відбулася зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» зі стейкхолдером, бренд-шефом ресторанного закладу «Пан Атаман» Іваном Олексійовичем ЦУРІКОВИМ.

Під час лекції здобувачам розповіли про особливості професії, новітні технології у виробництві брендової ресторанної продукції, перспективи працевлаштування. Також відбулося обговорення планів на подальшу співпрацю.

 

Дякуємо представникам бізнесу за активну участь та небайдужість у розвитку вищої освіти!

Автори: доцент Новікова Н.В., Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (31.03.2021)