Зустріч стейкхолдера зі здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології»
Харчова промисловість це антикризова галузь економіки України. Від роботи технологів залежить здоров’я нації. Реалії сьогоднішнього часу вимагають тісної співпраці закладів вищої освіти з виробниками.
25 березня 2021 року у Херсонському державному аграрно - економічному університеті відбулася зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» зі стейкхолдером, бренд-шефом ресторанного закладу «Пан Атаман» Іваном Олексійовичем ЦУРІКОВИМ.
Під час лекції здобувачам розповіли про особливості професії, новітні технології у виробництві брендової ресторанної продукції, перспективи працевлаштування. Також відбулося обговорення планів на подальшу співпрацю.
Дякуємо представникам бізнесу за активну участь та небайдужість у розвитку вищої освіти!
Автори: доцент Новікова Н.В., Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (31.03.2021)