ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виготовлення сиров'яленої ковбаси на лабораторному занятті з навчальної дисципліни "Технологія м'яса та м'ясопродуктів"

На занятті з дисципліни "Технологія м'яса та м'ясопродуктів" у навчальній лабораторії кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції здобувачами вищої освіти четвертого року навчання спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» було виготовлено сиров'ялені ковбаси.

Виконавці лабораторної роботи проводили оцінку сировини, готували фарш і формували ковбасні вироби.  Вироби направлені на витримку згідно технологічної схеми виробництва. Очікуємо результати.

Автори: к.с.-г.н Левченко М.В., к.с.-г.н Ушакова С.В.(Прес-центр БТФ) (23.03.2021)