ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Проведення І-го етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт на кафедрі готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов

Метою проведення конкурсу студентських наукових робіт є виявлення обдарованих студентів, розвиток інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримка наукової та творчої роботи студентів, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, оволодіння ними інноваційних технологій.

Відповідно до наказу МОН від 24.11.2020 р. № 1457 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році» на кафедрі готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов 27.01.21 р. був проведений перший етап конкурсу студентських наукових робіт. Засідання очолила Голова конкурсної комісії зі спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» - декан економічного факультету, к.е.н., доцент Крикунова В.М., члени комісії: завідувач кафедри ГРТБ й ІМ, к.е.н., доцент Морозова О.С., к.е.н., доцент кафедри ГРТБ й ІМ Кацемір Я.В.

 

На розгляд конкурсній комісії було представлено 9 науково-дослідних робіт за тематиками, що стосувалися розвитку індустрії гостинності, інструментів маркетингових досліджень діяльності готельно-ресторанної сфери, туристичної привабливості нашого регіону, гастрономічного та винного туризму.

  1. «Туристична привабливість Херсонщини в системі її гастрономічних уподобань» - Рзаєва Ельміра, 1 курс 12 група. Науковий керівник – доцент Кацемір Я.В.
  2. «Глемпінг як інноваційна форма зеленого туризму» - Драгота Ірина, 3 курс 6 група. Науковий керівник – доцент Бойко В.О.
  3. «Винний туризм: гід по найкращим виноробням Півдня України» - Біла Ірина, 1 курс 11 група. Науковий керівник – доцент Бойко В.О.
  4. «Розвиток індустрії дозвілля та розваг як складової сфери  туризму» - Колесніченко Карина, 2 курс 7 група. Науковий керівник – доцент Морозова О.С.
  5. «Екскурсійно-туристична привабливість Херсонської області» - Булгакова Анна, 2 курс 7 група. Науковий керівник – доцент Морозова О.С.
  6. «Використання інструментів інноваційного маркетингу як один із шляхів підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанної сфери» - Чернявська Валерія, 2 курс 7 група. Науковий керівник – доцент Кацемір Я.В.
  7. «Стратегічне маркетингове дослідження готельно-ресторанного господарства на прикладі готелю «Сitadella» - Драгота Ірина, 3 курс 6 група. Науковий керівник – доцент Бойко В.О.
  8. «Маркетингове дослідження діяльності туристичного комплексу «Забарино» - Рябов Володимир, 3 курс 6 група. Науковий керівник – ст.викладач Дуга В.О.
  9. «Готельна індустрія як невід’ємна складова туризму» - Давидова Олександра, 2 курс 7 група. Науковий керівник – доцент Морозова О.С.

Студенти також проявили свої творчі здібності у підготовці презентацій.

 

Автори: доцент Морозова О.С., доцент Бойко В.О. (28.01.2021)