Захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня заочної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології»
16 грудня 2020 року відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня заочної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університетуіз використанням онлайн платформи ZOOM.
Відповідно до рішення Вченої ради університету протокол №4 від 05 листопада 2020 року головою екзаменаційної комісії призначено головного технолога ФОП Урсуленко О.А. - МАРЧЕНКО Світлану Миколаївну.
Члени екзаменаційної комісії:
БАЛАБАНОВА Ірина Олександрівна - декан факультету, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції;
НОВІКОВА Наталія Володимирівна - завідувач кафедри інженерії харчового виробництва, кандидат сільськогосподарських наук, доцент;
ДЗЮНДЗЯ Оксана Валентинівна - доцент кафедри інженерії харчового виробництва, кандидат технічних наук;
ВОЄВОДА Надія В’ячеславівна - старший викладач кафедри інженерії харчового виробництва, кандидат технічних наук.
Дякуємо нашим здобувачам за змістові та актуальні доповіді за темами своїх кваліфікаційних робіт і бажаємо їм вдало реалізувати себе, як високваліфікованого фахівця у галузі харчової інженерії!
Автор: Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (16.12.2020)