На кафедрі інженерії харчового виробництва відбувся перегляд навчальних планів за ОПП «Харчові технології» з представниками роботодавців
15 жовтня 2020 р. на кафедрі інженерії харчового виробництва біолого-технологічного факультету відбулась зустріч НПП з представниками піцерії «Sale e Pepe» та кафе-кондитерської «BVS».
Співпраця зі стейкхолдерами є ключовим фактором у формуванні навчальних планів на 2021-2022 навчальний рік, що проводиться для забезпечення високої якості освіти, програмних результатів навчання та конкурентоспроможності випускників на ринку праці.
Дякуємо роботодавцям за співпрацю та сподіваємось на успішне працевлаштування випускників другого (магістерського) рівня вищої освіти!
Автор: Воєвода Н.В., Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (16.10.2020)