ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист науково-дослідної практики здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня другого року навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології»

Жовтневий дайджест новин

біолого-технологічного факультету

 

9 жовтня 2020 року відбувся захист науково-дослідної практики зі спеціальності 181 «Харчові технології» здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня другого року навчання денної форми біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету.

 

Під час доповіді здобувачі окреслили об’єми власних досліджень, результати роботи та перспективи впровадження розробок на підприємствах. Варто зазначити, що наявний матеріал може дати новий поштовх у діяльності вищезазначених виробництв, тому їх керівництво підтримувало здобувачів у науковому пошуку.

Перш за все, хочемо подякувати передовим господарствам та фірмам, що забезпечували практичну підготовку наших здобувачів: ТОВ «Херсонська кондитерська фабрика», ФОП Малозьомова Л. М. (кав’ярня «Франс.уа»), ФОП  Бердар У.Б. (кафе «BVS»), ТОВ «Плодоовочевий комбінат «Херсон», фермерське (селянське) господарство «Курінь», ТОВ «Торговий дім Долинське», ФОП Маркова Н.В.

Вітаємо здобувачів вищої освіти з успішним захистом звітів з науково-дослідної практики!

Автори: Шинкарук М.В, Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (11.10.2020)