Захист виробничої практики здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року зі спеціальності 181 «Харчові технології»
8 жовтня 2020 року відбувся захист виробничої практики зі спеціальності 181 «Харчові технології» здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освіти четвертого року навчання денної форми. Базами, що забезпечували практичну підготовку, були: ТОВ «Херсонська кондитерська фабрика», ПП «Хникін» (кафе «Єнот»), ФОП Бердар У.Б.
(кафе «BVS»). Варто зазначити, що набуті під час навчання компетенції дозволили у період роботи на підприємствах об’єктивно оцінити стан розвиненості технологічних процесів та напрями розвитку виробництва, а набуті навички допомогли при виконанні деяких обов’язків керуючого закладом ресторанного господарства.
Вітаємо здобувачів вищої освіти з успішним захистом виробничої практики!
Автор: Шинкарук М.В. (08.10.2020)