Робота аграріїв початківців – запорука отримання врожаю
Студенти ДВНЗ «Херсонського державного аграрного університету» агрономічного факультету не відпочивають, а плідно займаються дослідженням і вивченням технологій вирощування сільськогосподарських культур при краплинному зрошенні. Адже зараз весняна пора, яка трактує збір врожаю восени. Більшість сільськогосподарських культур практикують вирощувати саме при краплинному зрошенні, а саме овочеві - цибуля, морква столова, буряки столова, редиска, помідори, перець, баклажани, картопля, кукурудза цукрова та ягідні культури. Присадибні ділянки – це саме те місце, де можливо експериментувати різні технології використовуючи краплинну стрічку овочевого та плодового напрямку.
Студенти агрономічного факультету дистанційно підтримують зв'язок з викладачами кафедри землеробства, де викладачі консультують і допомагають з технологічними процесами вирощування сільськогосподарських культур саме при краплинному зрошенні.
Дистанційне навчання для здобувачів спеціальності 201 «Агрономія» є великим запасом теоретичних і практичних знань та навиків. Ефективність працювати самостійно, дає нові можливості для само вивчення, творчого натхнення, знаходження джерел більшої інформації та закріплення професійних знань.
Автори: доценти кафедри землеробства Минкін М. В., Сілецька О. В. (25.04.2020)