Кафедра технологій переробки та зберігання с.-г. продукції продовжує ефективно працювати в онлайн режимі
Квітневий дайджест новин
Біолого-технологічного факультету
В умовах карантину для здобувачів другого (магістерського) рівня освіти першого року навчання з дисципліни «Інноваційні технології переробки продукції тваринництва на кафедрі було створено групу у Viber, де вони мають змогу оперативно отримувати інформацію і ставити запитання, які виникають під час вивчення дисципліни.
Використовуються відео-, аудіоспілкування, обмін необхідними для навчання документами, опрацьовуються комплексні тестові завдання до заліку та перевірка надісланих курсових проектів для денної форми навчання тощо.
Крім того проводяться лабораторно-практичні заняття згідно розкладу.
Продовжує свою роботу студентський науковий гурток «Технолог». Здобувачі вищої освіти підготували наукові доповіді з актуальних питань щодо інноваційних підходів до технології виробництва, переробки та зберігання сільськогосподарської продукції.
На публічній сторінці студентського наукового гуртка "Технолог" в «Instagram» на цьому тижні розпочалася презентація та обговорення наукових доповідей здобувачів вищої освіти агрономічного та біолого-технологічного факультетів.
Куратори академічних груп тримають руку на пульсі подій й обговорюють зі здобувачами тему «Дистанційне навчання на карантині» в онлайн-режимі. Пам’ятаємо, що головне в період карантину - навчання, саморозвиток, читання книг, перегляд улюблених фільмів, здоровий сон і харчування, заняття спортом, йогою, музикою… І буде все добре ;)
Мийте руки, навчайтесь вдома та будьте здоровими!
Автори: Левченко М.В., Каращук Г.В., Карпенко О.В., Ушакова С.В. (за редакцією Кривий В.В. Прес-центр БТФ) (23.04.2020)