ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Кафедра технологій переробки та зберігання с.-г. продукції продовжує ефективно працювати в онлайн режимі

 Квітневий дайджест новин

Біолого-технологічного факультету

В умовах карантину для здобувачів другого (магістерського) рівня освіти першого року навчання з дисципліни «Інноваційні технології переробки продукції тваринництва на кафедрі було створено групу у Viber, де вони мають змогу оперативно отримувати інформацію і ставити запитання, які виникають під час вивчення дисципліни.

Використовуються відео-, аудіоспілкування, обмін необхідними для навчання документами, опрацьовуються комплексні тестові завдання до заліку та перевірка надісланих курсових проектів для денної форми навчання тощо.

 

Крім того проводяться лабораторно-практичні заняття згідно розкладу.

  

Продовжує свою роботу студентський науковий гурток «Технолог». Здобувачі вищої освіти підготували наукові доповіді з актуальних питань щодо інноваційних підходів до технології виробництва, переробки та зберігання сільськогосподарської продукції.

 

На публічній сторінці студентського наукового гуртка "Технолог" в «Instagram» на цьому тижні розпочалася презентація та обговорення наукових доповідей здобувачів вищої освіти агрономічного та біолого-технологічного факультетів.

 

Куратори академічних груп тримають руку на пульсі подій й обговорюють зі здобувачами тему «Дистанційне навчання на карантині» в онлайн-режимі. Пам’ятаємо, що головне в період карантину - навчання, саморозвиток, читання книг, перегляд улюблених фільмів, здоровий сон і харчування, заняття спортом, йогою, музикою… І буде все добре ;)

Мийте руки, навчайтесь вдома та будьте здоровими!

Автори: Левченко М.В., Каращук Г.В., Карпенко О.В., Ушакова С.В. (за редакцією Кривий В.В. Прес-центр БТФ) (23.04.2020)