Карантин триває, а навчання на кафедрі інженерії харчового виробництва продовжується
Квітневий дайджест новин
Біолого-технологічного факультету
Дистанційне навчання моє низку переваг перед іншими формами навчання. Так, практично не виходячи з дому чи не покидаючи свого робочого місця, можна підтримувати регулярний контакт з викладачем за допомогою телекомунікаційних технологій, у тому числі відео зв’язку, та одержувати структурований навчальний матеріал, представлений в електронному вигляді.
Також впроваджена система LMS Moodle, яка забезпечує доступ до електронного навчального курсу – середовища для продуктивного спілкування, обміну інформації і співпраці здобувачів вищої освіти з метою підвищення ефективності та результативності навчального процесу.
В домашніх умовах здобувачі вищої освіти спеціальності «Харчові технології» третього року продовжують відпрацьовувати лабораторні завдання з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції», «Етика у ресторанному господарстві». Приклади фото-звітів представленні нижче.
Під час дистанційного навчання здобувачі отримують великий запас теоретичних знать, також завдяки доступу до нетрадиційних джерел інформації, підвищують ефективність самостійної роботи, яка дає абсолютно нові можливості для творчого самовираження, знаходження та закріплення різних професійних навичок.
Тож головне в період карантину – бути в дома, навчатися, здійснювати саморозвиток та підвищувати ефективність навчального процесу.
Автори: доцент кафедри Інженерії харчового виробництва Дзюндзя О.В. та асистент кафедри Шинкарук М.В. (за редакцією Кривий В.В. Прес-центр БТФ) (23.04.2020)