Синхронізація викладачів та здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» у сучасних умовах дистанційного навчання
Квітневий дайджест новин
біолого-технологічного факультету
При організації дистанційної форми навчання принципово змінюється спосіб одержання і засвоєння знань, взаємодія між здобувачем та викладачем, значно збільшується роль викладача. Так змінюється і проведення лабораторних занять з дисципліни «Біохімія харчових продуктів» під час карантину з аудиторій кафедри інженерії харчового виробництва до домашнього засвоєння матеріалу. Цього тижня темою роботи є «Кількісне визначення фосфатидхолінів за фосфором». Здобувачі захоплено спостерігають за змінами під час реакцій та дізнаються більше про харчові продукти, що знаходяться на кожній кухні.
Отримання навчальних матеріалів, спілкування між суб’єктами дистанційного навчання під час навчальних занять, що проводяться дистанційно, забезпечується передачею відео-, аудіо-, графічної та текстової інформації у синхронному режимі. Тому у відповідності до розкладу кожен здобувач щоденно накопичує цінні знання, які необхідні для успішного майбутнього, зокрема при підготовці до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія».
Бажаємо усім натхнення у пізнанні нового та позитивної мотивації для подальшої самоізоляції заради самовдосконалення!
Автори: Вогнівенко Л.П., Воєвода Н.В. (за редакцією Кривий В.В. Прес-центр (БТФ)) (16.04.2020)