Майбутні готельєри та ресторатори аналізують можливості й ризики розвитку індустрії гостинності
З ковтка вранішньої кави розпочалося виконання завдання з дисципліни «Основи індустрії гостинності» студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» ДВНЗ «ХДАУ». Сьогодні вони намагалися прогнозувати, яким буде майбутнє індустрії гостинності в Україні та у світі після «туристичного карантину». Адже будь-яка криза має свої плюси, породжує нові можливості та є свого роду стрес-тестом для підприємств готельно-ресторанної та туристичної сфери.
Як вийти з карантину на повній потужності? Що буде важливим при виборі послуг гостинності? Відповіді на ці питання намагалися віднайти вже сьогодні. Упевнені в одному – поведінка споживача суттєво зміниться. Обмеження, викликані пандемією, створять так званий відкладений попит. До цих змін потрібно готуватися вже зараз.
Автор: старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Дуга В.О. (31.03.2020)