ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Другий день проведення лабораторного заняття з теми «Технологія виробництва Української смаженої ковбаси по-домашньому»

Березневий дайджест новин біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету продовжує лабораторне заняття з теми «Технологія виробництва Української смаженої ковбаси по-домашньому», яке було проведено у навчальній лабораторії на кафедрі технологій переробки та зберігання с.- г. продукції. Під керівництвом доцента кафедри Сморочинського О.М. здобувачі вищої освіти четвертого року навчання на другому етапі приготування начиняли форми майбутніх ковбас та готували їх за відповідною технологією. Ось така вийшла у нас смакота!

Автор: Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (10.03.2020)