Про ecofriendly стратегії для закладів сфери HoReCa
Екодружнім бути модно! Під цим гаслом пройшло практичне заняття з дисципліни «Основи індустрії гостинності» у кав'ярні-майстерні «Вільний птах» для студентів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» ДВНЗ «Херсонський державний аграрно-економічний університет».
Екологічно дружній заклад індустрії гостинності, який він? На ці питання намагалися віднайти відповіді студенти. Допомагали їм у цьому власники кав'ярні та екоагенції, з якою співпрацює заклад.
Отримали багато цікавої та корисної інформації про кав'ярні третьої хвилі, екологічні альтернативи у повсякденному житті та особливості розробки ecofriendly стратегії для закладів сфери HoReCa. Підсумовуючи інформацію, дійшли висновку, що екологічний спосіб життя і ведення бізнесу — основа успіху!
Автор: Дуга Вікторія Олександрівна – старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (06.03.2020)