ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ
УНІВЕРСИТЕТ
- Вчена рада університету
- Навчально-науковий центр «Інститут післядипломної освіти та дорадництва»
- В рамках співпраці з USAID
- Сектор міжнародних відносин
- Школа аграрного лідера
- Протидія корупції
- Адміністративно-господарська частина
- Профком університету
- Фізкультура і спорт
- Студентський парламент
- Структурний підрозділ з організацією виховної роботи зі студентами
- Психологічна служба ХДАЕУ
- Відділ кадрів
- Фінансово-бухгалтерська служба
- Гуртожитки
НАУКА
- Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки
- Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка
- Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки
- Таврійський науковий вісник. Серія: Публічне управління та адміністрування
- Водні біоресурси та аквакультура
- Науково-технічний відділ
- Конференції
- Електронний архів DSpace
- Наукові гуртки здобувачів вищої освіти
- Рейтингове оцінювання наукової та інноваційної діяльності
- Відділ аспірантури та докторантури
- Спеціалізовані вчені ради
- Наукова бібліотека
- Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених
- Scopus
- Web of Science
- Sciencedirect
Розпочато роботу «Школи кулінарної майстерності»
28 жовтня 2019 року на біолого-технологічному факультеті розпочала роботу "Школа кулінарної майстерності", яка щорічно проводиться на кафедрі інженерії харчового виробництва. Перший день розпочався із приготування страв італійської кухні. Партнером даного заходу став український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP. Дуже дякуємо за підтримку!
Автор: Кривий В.В. Прес-центр (БТФ)