Захист загально-технологічної практики здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня третього року навчання та другого року навчання скороченого терміну зі спеціальності 181 «Харчові технології»
26 вересня 2019 року відбувся захист загально-технологічної практики зі спеціальності 181 «Харчові технології» здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освіти третього року навчання денної форми.
Для проведення заліку за підсумками проходження загально-технологічної практики було затверджено комісію у складі:
Голова комісії: декан біолого-технологічного факультету, доцент Балабанова І.О.
Член комісії:
Новікова Н.В. - в.о. завідувача кафедри інженерії харчового виробництва, доцент;
Воєвода Н.В. - кандидат технічних наук, старший викладач кафедри інженерії харчового виробництва.
Автор: Кривий В.В. Прес-центр (БТФ)