Захист загально-технологічної практики з технології переробки продукції тваринництва на біолого-технологічному факультеті
З 23 по 24 травня 2019 року на кафедрі технологій переробки та зберігання с.-г. продукції біолого-технологічного факультету відбувся захист загально-технологічної практики з технології переробки продукції тваринництва здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освіти четвертого року навчання. Студенти проявили відмінні знання отриманих практичних навичок та отримали практичний досвід з переробки продукції тваринництва на передових підприємства України. При захисті практики працювала комісія у складі:
Голова комісії: завідувач кафедри переробки та зберігання с.-г. продукції, доктор с.-г. наук, професор - Пелих Віктор Григович.
Члени комісії:
Ведмеденко О.В. - заступник декана з практики здобувачів вищої освіти, кандидат с. - г. наук, доцент, завідувач кафедри технології виробництва продукції тваринництва;
Ушакова С.В. - кандидат с.-г. наук, старший викладач кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції .
Керівники практики: Пелих В.Г., Балабанова І.О., Чернишов І.В., Сморочинський О.М., Левченко М.В., Ушакова С.В.
Бажаємо нашим студентам вдалої здачі сесії та чекає на навчання
у магістратурі!
Автор: Кривий В.В. Прес-центр (БТФ)