Виїзне практичне заняття з дисципліни «Технологія м'яса та м’ясних продуктів» в умовах виробництва на базі агрофірми «Прогрес» Бериславського району Херсонської області
Здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освіти 4 року навчання спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» біолого-технологічного факультету згідно начального плану під керівництвом доцента Сморочинського О.М. та ст. викладача Ушакової С.В.
4 квітня провели заняття в умовах реального виробництва. Це сприяло розширенню теоретичних знань та закріпленню практичних навичок з виробництва ковбас при виконанні наступних технологічних операцій: розбирання туш, підготовки основної та допоміжної сировини, виготовлення фаршу, наповнення оболонок, термічного оброблення виробів та їх зберігання. Здобувачі вищої освіти мали змогу провести дегустацію ковбасних виробів, що випускається підприємством.
Висловлюємо вдячність керівнику агрофірми Іванову О.С., заступнику Томенко К.М. та всьому колективу підприємства.
Автори: доцент Сморочинський О.М., ст.викладач Ушакова С.В.
(за редакцією Прес-центр БТФ Кривий В.В.)